Strategie met ballen
Strategie met ballen

Netwerk Brabant

Partner

Voor ondernemers die verder willen

Brabantse ondernemers die behoefte hebben aan waardevolle contacten – met elkaar, met overheden, onderwijsinstellingen en grote bedrijven – een platform bieden om hun netwerk uit te breiden, daar spant Netwerk Brabant zich voor in. Huidige en toekomstige generaties ondernemers verbinden, inspireren, ondersteunen en vooruithelpen – is onze missie. Netwerk Brabant verbindt ondernemers in de regio Brabant op verschillende manieren: door het organiseren van zakelijke events, het uitgeven van een magazine en met een online platform.

Events: Bij de events komen ondernemende mensen met elkaar in contact op een manier zoals je dat in Brabant mag verwachten. Of het nu met een barbecue is of met een driegangendiner: de ontvangst is altijd gastvrij en de sfeer aangenaam. De bezoekers zorgen met hun contacten bij bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen voor uitstekende bruggen naar zakendoen in bredere kring.

Magazine: Sinds 2002 is Netwerk Brabant dé uitgever van regionale ondernemerscontent. Het magazine biedt redactioneel onafhankelijke informatie en speelt daarnaast in op de vraag van ondernemers om hun boodschap te kunnen delen.

Online: Online staat Netwerk Brabant op de kaart door haar informatieve website, digitale nieuwsbrieven en diverse sociale media.

“Ons doel is om ondernemers vooruit te helpen en ze te verbinden met zowel profit als non-profit organisaties. We willen inspireren en ondersteunen. Samen zien we meer, blijven we scherp en ontdekken we nieuwe mogelijkheden op het gebied van ondernemen. Samen gaan we het avontuur aan en geven we kleur aan het ondernemerslandschap in Brabant. Netwerk Brabant biedt daarvoor een totaalpakket; van concepten tot relevante content, van marketinginzet tot aan personal support.”

Meer informatie over Netwerk Brabant is terug te vinden op de website.
W netwerk-brabant.nl
terug naar partneroverzicht