Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

de Workshop 'Strategie met ballen'
- voor ondernemers

De moeder der workshops. De workshop waar het om gaat. 'Strategie met ballen' voor ondernemers. In deze workshop leer je hoe strategie met ballen werkt... voor jou... als ondernemer. Wat betekenen de zeven ballen? Waarom moet er een touwtje door? Alles over de methode komt aan bod. En het onderwerp ben jij. Wat doe je precies met je onderneming? Welke markt past daarbij? En waarom?

De workshop duurt drie uur en bestaat uit drie delen. In het eerste deel gaan we op zoek naar de match tussen Wat, Wie en Waarom. Deze drie elementen zorgen ervoor dat je iets doet voor een ander waar een ander wat aan heeft. Zodat die ander bij je wilt kopen. In het tweede deel stippelen we de route daar naartoe uit. En in het derde deel rijgen we alle ballen aan het touwtje. Zodat alles een verband heeft en keuzes strategisch worden.

Doosje Strategie met ballen
Prijs: € 149,- ex btw pp

Deze unieke workshop is uitermate geschikt voor ondernemers die een nieuwe bestemming zoeken voor hun bedrijf of een route zoeken naar hun succes. Een workshop voor de zzp-er en de mkb-er. Voor elke ondernemer die strategisch wil ondernemen.

De workshop ‘Strategie met ballen' - voor ondernemers is verkrijgbaar bij: