Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Simone van Hagen - BRANDGARDEN®

Qualified Partner

Over Simone

Beste lezer, graag stel ik mezelf aan je voor. Ik ben Simone van Hagen. Geboren in de Hofstad Den Haag en al ruim 30 jaar woonachtig in het gezellige Brabant. Ruim 10 jaar geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met mijn bedrijf BRANDGARDEN®. Bureau voor strategische visuele communicatie. Met ruim 25 jaar ervaring in het communicatie/reclame vak, ben ik gepokt en gemazeld in de fijne kunst van verhaal naar concept. Met een combinatie van analytisch denkvermogen en creativiteit, krijgt jouw merk de aandacht die het verdient. Om er jaren mee vooruit te kunnen. Om vaste voet aan de grond te krijgen, om te kunnen groeien als merk.

Over BRANDGARDEN®

Stel dat je iemand een foto laat zien. Een pasfoto van een persoon. En dan vraagt ‘wat vind je van deze persoon?’. ‘Vertrouw je deze persoon?’ ‘Zou je je aan deze persoon kunnen verbinden?’Waarschijnlijk krijg je geen antwoord. Want we kennen deze persoon niet. We hebben het verhaal van die persoon nodig. Wie is dat? Waar staat diegenen voor? Welke normen en waarden hanteert deze persoon. Andersom werkt echter wel. Vertel het verhaal van iemand en de ander zou zomaar geïnspireerd kunnen raken. De pasfoto is dan de visuele voorstelling van het verhaal. Het gaat om het verhaal.

Hetzelfde geldt voor ondernemingen. Het gaat om het verhaal. Wat doet de onderneming, voor wie en waarom? Het logo is dan de pasfoto van de onderneming. Een visuele voorstelling van het verhaal. First concept, than design.

BRANDGARDEN® is er voor ondernemers met een verhaal. Voor ondernemers die graag goed voor de dag willen komen. Omdat hun verhaal de moeite waard is om gehoord te worden. Omdat zij trots zijn op wat zij doen. Voor ondernemers die om verhalen geven. Zo iemand staat altijd mooi op de foto.

In de merkentuin worden verhalen vertelt, verhalen verrijkt, verhalen vertroeteld. Het verhaal wordt duidelijk geformuleerd, gewassen, aangekleed, opgemaakt en in een boeiende pose gezet. En dan wordt er een foto gemaakt. HET LOGO. Het logo als de visuele vertaling van het verhaal.

Simone van Hagen BRANDGARDEN®
Meer informatie over BRANDGARDEN® is terug te vinden op de website.
W brandgarden.nl
T +31(0)6-54901836
terug naar partneroverzicht