Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Coba de Wit - Gå|opwegnaarjebestemming.nu

Gekwalificeerd Partner

Over Coba

Jezelf en je onderneming voorstellen aan de wereld is onderdeel van mijn vak. Laat ik daarom beginnen mezelf aan je voor te stellen. Mijn naam is Coba de Wit en ik ben de drijvende kracht achter Gå. Ik ben ondernemer, dromer, levensgenieter, spreker, gids en trotse moeder in een "bont verbonden" (samengesteld) gezin van 6 kinderen. Allemaal jongens die ik samen met mijn lief een uitdagend, inspirerend en warm thuis geef. Met zoveel energie is het managen daarvan al een onderneming op zich!

Als 20-jarige ben ik tijdens mijn studie mijn onderneming begonnen en het heeft dezelfde levensfases doorgemaakt als ik zelf. Als persoon en doorgewinterd ondernemer ben ik met de kracht van vallen en opstaan bekend. Met veel passie, discipline en inzichten heb ik mijn eigen weg gevonden. Kortom, mijn onderneming en ik zijn verbonden, ik ben mijn bedrijf en het bedrijf is mij. Met deze doorleefde ervaringen als gids help ik graag zowel jou als je onderneming op weg naar je bestemming. Inzicht in je zelf, uitzicht op je onderneming, koers op je bestemming. In de natuur, op ongebaande paden, liggen vaak de antwoorden voor je voeten. Wil je efficiënt, effectief en vooral duurzaam jouw inzichten ervaren?

Ik ont-moet je graag!

Over Gå|opwegnaarjebestemming.nu

De eerste vraag die ik je altijd stel is: heb je een bedrijf of heb je een onderneming? Het lijken twee woorden die nagenoeg hetzelfde betekenen en toch is de lading voor elk heel anders. Ik vind een bedrijf erg 'lijdend' klinken. Een last die je op je rug en schouders draagt. En vaak voelt dat dan ook zo. Een onderneming daarentegen is iets dat zich ontwikkelt, continu, door de tijd heen, seizoen na seizoen. Net zoals jij, 'ondernemer', je ook door blijft ontwikkelen. Soms omdat je zelf het roer omgooit, soms omdat het leven je vraagt om een wending te nemen. En jouw onderneming ontwikkelt en groeit met je mee.

Als je nu startende bent met een onderneming is het van belang om jouw onderneming, jouw leven en jouw persoon zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Als je al heel wat kilometers als ondernemer erop hebt zitten is het van belang dat jij en je onderneming nog steeds dezelfde koers varen. "Jouw" koers.

Ik help jou en je onderneming weer bij elkaar te brengen zodat jullie weer als een eenheid door het leven kunnen gaan. Koersend op het doel dat jou persoonlijk verrijkt en je onderneming doet floreren. De ondernemer en zijn/haar onderneming zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. En leven én ondernemen in je eigen passie maakt alles zoveel makkelijker.

Wanneer je naar bomen kijkt, dan laten ze per seizoen los wat ze niet meer nodig hebben. Om zich te focussen op datgene dat belangrijk is: persoonlijke groei in de tijd die gaat komen. Graag help ik jou en je onderneming (weer) op koers door je:

1. Inzicht te geven in je zelf
Wat heb ik écht nodig als mens? Wat wil ik bereiken?
Wat wil ik als ondernemer bereiken met mijn onderneming? Waar willen we naar toe?

2. Uitzicht op je onderneming
Hoe staat mijn onderneming ervoor? Ligt mijn onderneming nog wel op (mijn) koers?
Hoe stuur ik mijn onderneming? Hoe laat ik mijn onderneming mijn waarden uitdragen?

3. Koers op je bestemming
Ik help jou zodat jij samen met jouw onderneming kan koersen op jouw bestemming. Zodat het (weer) leuk wordt om in jouw onderneming naar de door jou gekozen bestemming te koersen.

Coba de Wit Gå|opwegnaarjebestemming.nu
Meer informatie over Gå|opwegnaarjebestemming.nu is terug te vinden op de website.
W opwegnaarjebestemming.nu
T +31(0)6 280 60 801
terug naar partneroverzicht