Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Suzan Wijnbergen - Groeikompas

Gekwalificeerd Partner

Over Suzan

Suzan is ondernemer in hart en nieren en begeleidt al jaren MKB-ondernemers en Zelfstandig Professionals naar effectief en doelgericht werken. Ze is onderzoekend en altijd oplossingsgericht. Ze werkt graag als een spiegel voor andere ondernemers. Door haar ‘afstand’ tot de situatie kan zij een heldere blik op de zaak werpen en door haar helikopterview houdt zij overzicht.

Over Groeikompas

Groeikompas gebruikt Strategie met Ballen voor Zelfstandig Professionals en ondernemers binnen MKB-bedrijven, die willen groeien of een volgende stap willen zetten met hun organisatie. We richten ons op de vraag: “Wat doe jij voor de ander, waar de ander wat aan heeft?” Door middel van de Strategie met Ballen methode bepaal jij jouw strategie hierin en de planning daarvoor. Groeikompas gaat nog een stap verder, door ook voor je klaar te staan in de praktische uitvoering van deze strategie.

Wij adviseren en begeleiden ondernemers, en de medewerkers die binnen de organisatie werken, op hun weg naar groei. Dit doen we met organisatie- en personeelsadvies en een uitgebreid pakket aan trainingen. Daarnaast verlenen wij praktische diensten op het gebied van telemarketing en office management.

‘Strategie met ballen’ is een perfecte aanvulling op de producten en diensten die we al inzetten. Compact, overzichtelijk en doelgericht. Zo werken wij het prettigst.

Groeikompas staat voor: Effectief ondernemen.

Suzan Wijbergen Groeikompas
Meer informatie over Groeikompas is terug te vinden op de website.
W groeikompas.nl
T +31(0)85 732 55 33
terug naar partneroverzicht