Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Kleis Adema - Kijk op Strategie

Gekwalificeerd Partner

Over Kleis

Kleis is een Limburgse ondernemer in hart en nieren. Het is al 20 jaar zijn passie om ondernemers het beste uit zichzelf én hun bedrijf te laten halen. De ongewone combinatie van zijn studies theologie en bedrijfskunde kenmerkt hem ook als mens: hij legde een lange en hobbelige weg af terug naar zijn eigen authentieke zelf en combineert daardoor op een unieke wijze een zakelijke én menselijke werkwijze. Kleis is een ondernemer, een inspirator en een verteller. Een man met een verhaal. Door zijn brede ervaring weet hij ondernemers telkens weer uit te dagen tot nieuwe inzichten, genereert hij veel energie én daarmee ook resultaat.

Over Kijk op Strategie

Met zijn bedrijf Kijk op Strategie inspireert Kleis ondernemers in het MKB die een bestemming missen met hun onderneming of die de route naar hun bestemming maar niet kunnen vinden. Daardoor stroomt het niet meer en heb je als ondernemer het gevoel dat je de volgende stap met je bedrijf niet gezet, of je groei niet gerealiseerd krijgt. En soms heb je het gevoel dat er gewoon méér inzit, maar hóe haal je dat eruit? Door het maken van een strategie krijg je als ondernemer de regie terug in handen, omdat je beter kan kiezen uit alle alternatieven die voorbijkomen. Hierdoor ontstaat er focus en komt er veel energie vrij!

Kijk op Strategie inspireert ondernemers ook in het ontwikkelen van hun leiderschap. Door jezelf te ontwikkelen in je leiderschap kun je meegroeien met je onderneming en krijg je kijk op hoe je je medewerkers optimaal kan inzetten in je organisatie. Want een onderneming met een duidelijke strategie, een duidelijke leider en vitale medewerkers staat voor een onderneming met groei en resultaat.

Kleis Adema Kijk op Strategie
Meer informatie over Kijk op Strategie is terug te vinden op de website.
W kijkopstrategie.nl
T +31(0)6 464 34 702
terug naar partneroverzicht