Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Dominique - Quarens

Gekwalificeerd Partner

Over Dominique
Als alleenstaande moeder met 2 zonen heb ik de afgelopen 20 jaar geknokt om “ de zaken op orde te houden”. Dat is me wonderwel gelukt. Nu is het tijd om mijn passies terug boven te halen : communicatie, coaching, iets doen voor een ander...

In 2017 ben ik overgestapt van de bankwereld naar wat me echt interesseert : mensen.  Ik geef Pilateslessen in mijn woonplaats Herentals. Pilates leert me dat mensen bewust leren omgaan met hun lichaam een positieve invloed heeft. Lichaam en geest werken immers samen. Veel mensen hebben echter een gebrek aan een gezonde mindset en zitten vastgeroest. Om hiermee aan de slag te kunnen volg ik de opleiding tot  Executive Coach en NLP (Neuro Linguïstische Programmatie). Mijn doel is om mensen te helpen hun doelen te stellen en positief de route te bewandelen naar hun droombestemming.

De kennismaking met Theo en Strategie met Ballen zijn voor mij stappen op mijn persoonlijke route die ik met veel enthousiasme bewust zet . Onze missies zijn sterk gerelateerd : “iets doen voor een ander waar een ander wat aan heeft”.

Ik ben ook actief in de lokale politiek in mijn gemeente waar ik dezelfde missie hanteer : iets doen voor de burger waar die wat aan heeft. Daarnaast ben ik ook bestuurslid van vzw Afractie die een opvanghuis van straatkinderen steunt in Dakar, Senegal.

Over Quarens : "mentor voor kleine ondernemers met grote ideeën"
Kleine ondernemers hebben het vaak moeilijk; ze kampen met vraagstukken en hebben geen sparringpartner. Of ze hebben een bestemming maar weten niet welke stappen te zetten. Of ze zijn hard aan het werk, maar kennen hun bestemming niet. Vaak hebben ze ook een team waarmee ze samenwerken. Samen-werken is geen gemakkelijke opdracht. Communicatie, elkaar aanvoelen en de juiste dingen zeggen en doen vergt inzicht in mensen en bewust omgaan met taal. Strategie met Ballen is dé tool om kleine ondernemers een helder inzicht te geven in de strategie, bestemming en route van hun bedrijf. Maar ook om de mens achter de ondernemer naar voor te schuiven en zijn/haar bestemming als persoon duidelijk te krijgen. Deze inzichten dragen bij tot betere communicatie met de buitenwereld en het team. Een duidelijke strategie die op de juiste manier wordt  gecommuniceerd.

Strategie met Ballen voor ondernemers en Strategisch Coachen zijn dan ook de tools die ik hanteer om kleine ondernemers, starters, freelancers… met grote ideeën op het pad te zetten naar hun bestemming. De methodiek achter Strategie met Ballen is dé sublieme tool om mijn doelpubliek blij te maken. Ik “doe iets voor een ander waar die ander wat aan heeft”. Mission accomplished.

Dominique Bellens Quarens
Meer informatie over Quarens is terug te vinden op de website.
W quarens.be
T +32(0)473 65 28 95
terug naar partneroverzicht