Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Beatrijs Verheijen - The Serendipity College

Gekwalificeerd Partner

Over Beatrijs

Na een succesvolle carrière van bijna 20 jaar in de wereld van private banking en portofolio management, waarin coaching en advisering een belangrijke rol speelden, heeft Beatrijs haar hart gevolgd en is zij gestart als Leiderschapscoach.

Inmiddels begeleidt zij tal van mensen bij hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Authenticiteit, intuïtie en leven vanuit je hart zijn volgens haar de sleutels voor een succesvol en gelukkig leven. Vanuit haar ervaring als leidinggevende en haar inzet om mensen te stimuleren om hun talenten te ontwikkelen, is Beatrijs vooral geïnspireerd geraakt door trajecten op het gebied van intuïtief denken. Zij heeft hiervoor tal van opleidingen gevolgd aan het prestigieuze Arthur Findlay College in Londen.

Over The Serendipity College

Binnen “The Serendipity College” begeleid ik leidinggevenden en bestuurders bij de ontwikkeling van intrinsiek persoonlijk leiderschap. Ik besteed vooral aandacht aan het vinden van de persoonlijk optimale balans tussen ratio en gevoel, tussen hoofd en hart. Ik leer u, hoe u beslissingen kan nemen voorbij de ratio, door uw intuïtie toe te laten en u te verbinden met uw intrinsieke zelf.

Binnenin uzelf liggen immers al uw waardevolle talenten verborgen, talenten die veel verder reiken dan rationele kennis en mentale denkprocessen. Ik help u om deze talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te versterken op uw eigen tempo en volgens uw persoonlijke strategie. Tijdens dit transformatieproces verwerft u diepgaande inzichten die leiden tot duurzaam geluk en succes.

Beatrijs Verheijen The Serendipity College
Meer informatie over The Serendipity College is terug te vinden op de website.
W theserendipitycollege.be
T +32(0)471 28 09 26
terug naar partneroverzicht