Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Peter Nouwen - VOC

Gekwalificeerd Partner

Over Peter

Ik ben persoonlijk coach en zakelijk adviseur. Ik zit daarmee op het snijvlak van ondernemer en onderneming. Ik stap op jouw boot en wil eerst jou persoonlijk goed leren kennen. Daarna sta jij als kapitein van jouw schip weer stevig en vol vertrouwen aan het roer. Ik klim vervolgens in het kraaiennest om vanuit daar het overzicht te pakken over jouw boot, zodat ik je goed kan adviseren. Vanuit daar kan ik ook zien welke koers jouw schip heeft en ik zet altijd samen met jou koers naar jouw bestemming! Persoonlijk geluk en zakelijk succes kunnen dan uiteindelijk samengaan.

Naast deze individuele begeleiding ben ik inmiddels bekend als Compagnon Coach. Veel zakelijke partners hebben al gebruik gemaakt van mijn Compagnonscan om hun samenwerking en communicatie tegen het licht te houden. Wil je weten hoe het met jullie SAMEN is, maak dan een afspraak.

Alles wat ik doe, doe ik vanuit vertrouwen en vriendschap. Onder mijn relaties sta ik daarom ook wel bekend als "De Afdeling Vertrouwen”.

Over Vertrouwen Op Compas

Brengt vertrouwen in de toekomst! Ik begeleid ondernemers om vanuit hun innerlijke kompas weer koers te bepalen en samen met hun bemanning vanuit vertrouwen en vriendschap met volle kracht de nieuwe toekomst in te varen.

We zitten niet in een tijdperk van veranderingen, maar in een verandering van tijdperk. Dit maakt mensen onzeker en soms zelfs bang voor de toekomst. De enige manier om deze nieuwe toekomst tegemoet te treden is met vertrouwen. Vertrouwen in jezelf, je talent en je competenties. Vertrouwen in elkaar, in vriendschap en connectie.

Ik streef naar een betere wereld, waarin mensen al hun natuurlijke talenten en positieve drijfveren inzetten om vanuit vriendschap en vertrouwen mét elkaar een nieuwe toekomst te creëren.

Peter Nouwen VOC
Meer informatie over VOC is terug te vinden op de website.
W vertrouwopcompas.nl
T +31(0)6-44319848
terug naar partneroverzicht