Strategie met ballen
Strategie met ballen

de Workshop 'Strategisch Koken'

Handenvol ingrediënten in een pan op het vuur. Kleurrijk en heerlijk ruikend. Af en toe roerend. Af en toe proevend. Het proces van koken barst van creativiteit en raakt alle zintuigen. De kleuren, smaken en geuren. Het mondgevoel, de compositie op het bord en de combinaties van gerechten. En het rustgevend pruttelend geluid uit pannen op het fornuis maakt het compleet. De totale heerlijkheid van koken.

Koken gaat echter ook gepaard met een immense diversiteit aan keuzes. Keuzes die op cruciale momenten gemaakt moeten worden. Welke ingrediënten? Hoe lang in de oven? Nog een snufje zout? Voor een perfect eindresultaat moet alles kloppen. Zodat na al het snijden, mengen, koken, bakken, roeren, proeven en opscheppen alle keuzes samenkomen tot een perfecte en overheerlijke maaltijd.

Doosje Strategie met ballen

Op basis van de methode ‘Strategie met ballen’ en de hand van inspirerende recepten ga je actief met elkaar aan de slag. Een creatieve, uitdagende en leerzame kooksessie als reis. En een smakelijk, gezellig en inspirerend diner als bestemming. Uw reisleiders zijn Jacques Spijkers (kookcoach) en Theo Thomas (strateeg).

Prijs: € 149,- ex btw pp

Deze unieke kookworkshop is uitermate geschikt voor een groepje ondernemers, bedrijfsafdelingen, netwerkclubs, managementteams en directies.

De workshop ‘Strategisch Koken’ is verkrijgbaar bij: