Strategie met ballen
Strategie met ballen

de Workshop 'Strategisch Netwerken'

We netwerken ons suf. Veelal in een ruimte met veel anderen en veel koffie. Of een borrel. Dan is het een netwerkborrel. De meeste mensen op zo'n netwerkbijeenkomst zijn op zoek. Op zoek naar een klant, een opdracht, een baan.... of geluk. Want daar hangt het vaak van af. Van een beetje geluk. En als je dan uitrekent wat je al dat netwerken kost blijkt dat je vooral daarvoor loopt te netwerken. Om het netwerken terug te verdienen.

Strategisch Netwerken gaat heel anders. Als je een strategie hebt weet je precies waar je met je bedrijf of met je loopbaan naartoe wilt. En dán weet je ook precies WAT je moet vragen, aan WIE en WAAROM! En WAAR! Hoe lang blijf jij nog geld- en tijdverspillend rondrennen in netwerkland? Ga Strategisch Netwerken!

Doosje Strategie met ballen
Prijs: € 49,- ex btw pp

Deze unieke - 2 uur durende - workshop is uitermate geschikt voor de startende netwerker, de netwerkende starter, zzp-er/ondernemer en werkzoekende. Voor de netwerk-club die aan haar leden/bezoekers (15-30 deelnemers per workshop) nieuwe inzichten in netwerken wil aanreiken.

De workshop 'Strategisch Netwerken' is verkrijgbaar bij: