Strategie met ballen
Strategie met ballen

de Workshops

Er zijn workshops voor ondernemers, starters en werkzoekenden. De eerste drie workshops gaan puur over
een strategie maken. De overige workshops zijn allemaal 'Strategisch...' en raken onderwerpen als 'werken',
'netwerken', 'samenwerken' en 'koken'. Alle workshops zijn op basis van de methode 'Strategie met ballen'.

Strategie voor ondernemers

De wereld draait. Harder dan ooit tevoren lijkt wel. Als ondernemer moet je dan wel eens mee met de veranderingen. De koers verleggen. Of zelfs een geheel nieuwe bestemming vinden. In deze workshop leer je hoe je een strategie voor je onderneming maakt.
Schrijf mij maar in! >>

Workshop Strategie met ballen voor ondernemers

Strategie voor starters

Je passie volgen. Doen wat je leuk vind. Voor velen betekent dat een eigen bedrijf starten. Maar wat ga je dan doen... voor wie... en wat heeft die ander daar aan? Omdat er anders niemand iets bij je gaat kopen. In deze workshop leer je hoe je een strategie maakt als (door)starter.
Wanneer kan ik meedoen? >>

Workshop Strategie met ballen voor starters

Strategie voor werkzoekenden

Solliciteren is vandaag de dag geen pretje. Als je een nieuwe baan hebt is dat ook het eerste waar je direct mee stopt. Maar is dat wel zo slim? Je kan beter vooruit kijken. Je volgende stap bedenken. Een loopbaan-strategie hebben. In deze workshop leer je hoe dat werkt.
Super! Ik ben erbij. >>

Workshop Strategie met ballen voor werkzoekenden

Strategie voor studenten

Veel studenten haken af. Niet omdat de opleiding te moeilijk is maar omdat ze twijfelen over de gekozen richting. Er is geen aansluiting met een bestemming in de toekomst. Als die bestemming überhaupt al duidelijk is. In deze workshop leer je daar mee om te gaan.
Ik wil het nu! >>

Workshop Strategie met ballen voor studenten

Strategisch Werken

De workshop ’Strategisch Werken’ is voor iedereen. Iedereen die meer vooruitgang wil boeken in minder tijd. Aan de hand van een speciale set kaarten wordt uitgelegd hoe je met je inbox omgaat, doelen stelt, je tijd indeelt en zorgt voor een goede balans in je agenda.
Ik wil vooruit. >>

Workshop Strategisch Werken - Strategie met ballen

Strategisch Netwerken

Strategisch Netwerken is bijzonder effectief. Als je een strategie hebt weet je precies waar je met je bedrijf of met je loopbaan naartoe wilt. En dán weet je ook precies WAT je moet vragen, aan WIE en WAAROM! En WAAR! Ga Strategisch Netwerken!
Ik doe mee! >>

Workshop Strategisch Netwerken - Strategie met ballen

Strategisch Samenwerken

Zonder samenwerken kom je nergens. Samenwerken is trouwens ook veel leuker dan alles alleen doen. Maar met wie kan je het beste samenwerken? En waarom zou dat succesvol zijn? Als duidelijk is welke belangen je samen deelt wordt samenwerken strategisch.
Dit is interessant. >>

Workshop Strategisch Samenwerken - Strategie met ballen

Strategisch Koken

Op basis van de methode ‘Strategie met ballen’ en aan de hand van inspirerende recepten ga je actief met elkaar aan de slag. Strategisch Koken. Een creatieve, uitdagende en leerzame kooksessie als reis. En een smakelijk, gezellig en inspirerend diner als bestemming.
Ik heb m'n koksmuts al op!>>

Workshop Strategisch Koken - Strategie met ballen