NL

EN

Strategie met ballen - voor Studenten

Producten

Veel studenten haken af tijdens een opleiding. En dat is niet omdat de opleiding te moeilijk is. Natuurlijk zijn er altijd bij die de lat net iets te hoog hebben gelegd voor zichzelf. Een iets te grote uitdaging zijn aangegaan qua studie. De meeste 'dropouts' vallen er uit omdat ze de zingeving van die opleiding kwijt zijn. Voor hun gevoel heeft de opleiding op dat moment geen enkele waarde in de toekomst. 


Als je jonge mensen vraagt om in de toekomst te kijken en op basis daarvan een opleiding te kiezen vraag je eigenlijk iets onmogelijks. De student moet bij de keuze voor een opleiding aannames doen. De aanname dat het in de toekomst wel leuk is (en blijft) om in de gekozen richting werkzaam te zijn. De aanname dat er in de toekomst genoeg vraag is naar die kennis en vaardigheden. De aanname dat de wereld onderweg niet alles op z'n kop zet. 


 'Strategie met ballen -voor studenten' heeft als doel studenten te helpen bij het kiezen van opleidingen, vakken, cursussen, trainingen, stages, enz. 

de Talk

Strategy One


            ‘Strategie met ballen’ is een product van Thomas Business Support | info@strategiemetballen.nl 

            Ontwerp en realisatie B-more design

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK